Uporabniki Centra za varstvo in delo Golovec so obiskali predsednika republike Boruta Pahorja in si ogledali Predsedniško palačo

  • -

Uporabniki Centra za varstvo in delo Golovec so obiskali predsednika republike Boruta Pahorja in si ogledali Predsedniško palačo

Predsednik republike Borut Pahor je v četrtek, 9. 3. 2017 sprejel uporabnike Centra za varstvo in delo Golovec, ki so se predstavili z avtorskim plesnim nastopom ob skladbi skupine Celtic Woman “Dvigni me (You raise me up)”.

 

 

Predsednik republike se je lani novembra udeležil slovesnosti ob 30. obletnici CVD Golovec ter uporabnike povabil na ogled Predsedniške palače. V zahvalnem pismu predsedniku republike je Brigita Šoster, direktorica centra, zapisala: “Hvala za povabilo v vašo palačo. Ne glede na to, ali je bila to premišljena poteza ali vaš spontani odziv, držimo vas za besedo. Ne morete si predstavljati, kako veličastno darilo ste dali našim uporabnikom, koliko jim vaše vabilo pomeni in tudi ne, kaj ste mi nakopali. Mi pridemo.”

Predsednik republike je izpolnil obljubo in uporabniki centra so obiskali Predsedniško palačo ob pomoči turistične agencije Boom, ki je podarila prevoz za obisk. Ogledali so si vse prostore v palači, se srečali s predsednikom in zaplesali v veliki dvorani. Polni ponosa in lepih vtisov po ogledu palače in srečanju s predsednikom so si uporabniki ogledali še Ljubljano, na poti nazaj pa so skupino pogostili v gostišču Grof na Vranskem, kjer so vsakemu podarili napitek.

 

 

https://twitter.com/BorutPahor/status/839809875844661250

http://www.up-rs.si/up-rs/uprs.nsf/objave/2A7F8C0B993F694FC12580DE00466B22?OpenDocument